Lista firm w wybranej kategorii

Nowość Rolnicza Spółdzielnia

Rolnicza Spółdzielnia Produkcja Nowość z siedzibą w Jezuickiej Strudze 16 powstała 18.06.1951r.W 2009r,została otwarta nowo wybudowana ubojnia drobiu, która spełnia wysokie wymogi technologiczne i ekologiczne nakładane przez Unię Europejską.Naszym klientom oferujemy

Jezuicka Struga 16 Rojewo
TEL: 52 351 10 40

Doner King Andrzej Burczyk

Od 1995 roku firma DÖNER KING produkuje kebab drobiowy - mrożony. Zdobyte w tym okresie doświadczenie w produkcji i dystrybucji kebabu sprawiło, że obecnie posiadamy odbiorców z całej Polski. Smak i aromat naszego produktu opiera się na ścisłej recepturze mieszanki przypraw z

Kościelna 30 Zblewo
TEL: 602323497

5 Tigro Eftim Marinov Producent Mięsa Kebab

Firma Tigro została założona w lutym 2008 roku i od początku działalności zajmuje się kompleksowym zaopatrzeniem firm w artykuły spożywcze i urządzenia do kebabu. Nasza oferta skierowana jest do restauracji, barów szybkiej obsługi, a także hurtowni współpracujących z

Śląska 7 lok. 9 Gorzów Wielkopolski
TEL: 600 699 699

Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek mieści sie w Buczkowicach k/ Bielska-Białej w pięknej okolicy, u stóp Góry Skrzyczne i jeziora Żywieckiego. Zakład jest firmą rodzinną prowadzoną przez Wojciecha i Pawła Hańderek. W tej formie prawnej obecny jest na rynku

Nadbrzeżna 821 Buczkowice
TEL: 33-817-67-18

Zakład Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek mieści sie w Buczkowicach k/ Bielska-Białej w pięknej okolicy, u stóp Góry Skrzyczne i jeziora Żywieckiego. Zakład jest firmą rodzinną prowadzoną przez Wojciecha i Pawła Hańderek. W tej formie prawnej obecny jest na rynku

Nadbrzeżna 821 Buczkowice
TEL: 33-817-67-18

Wielobranżowe Przedsiębiorstwo Produkcji

Piec piekarski jest sercem piekarni - to stare zdanie nie utraciło na znaczeniu także dzisiaj. Na znajdującej się poniżej rycinie przedstawiającej pracę w starej turyńskiej piekarni, możemy zobaczyć że piec stał w jej centralnej części. Widzimy także jak ciasta są

ul. Jaworowa 3 Wtelno-Tryszczyn
TEL: 52 342 24 76

Firma Handlowa Joanna. Andrzej Sitkowski

Firma Handlowa JOANNA istnieje nieprzerwanie od 1992 roku, na terenie placu hurtowego Agromy w Szczecinie. Dzięki rzetelnej działalności zyskała na obszarze województwa zachodniopomorskiego miano jednej z najprężniej działających firm w regionie. Głównymi

Letnia 12 Szczecin
TEL: (91) 469-14-67

ZAKŁAD MASARSKI ZBIGNIEW ROLKA

W naszej ofercie znajdują się tradycyjne wędliny o domowym smaku. Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług!

UL. WIĄZOWA 1 lok.2 MAŁDYTY
TEL: 502 609 124

Skup Żywca, Ubój i Sprzedaż Mięsa Pępowo

Hodowla, skup i sprzedaż zwierząt hodowlanych. Trzoda, byki, jałówki, tuczniki. Firma Kuźnickich specjalizuje się od 2008 roku w skupie, sprzedaży zwierząt hodowlanych. Import wysokiej jakości warchlaków i tuczników z Danii. Holandii i Niemiec. Transport żywych

MAGDALENKI 18 PĘPOWO
TEL: 603031640

P P H KOTWICA A GODLEWSKI SP Z O O

Firma Kotwica od wielu lat specjalizuje się w produkcji wyrobów mięsno-garmażeryjnych. Produkcja odbywa się w nowoczesnym zakładzie dostosowanym do wszelkich wymagań UE. Naszym nadrzędnym celem jest satysfakcja klientów. W pozyskiwaniu nowych partnerów handlowych naszymi

Marysińska 3A Warszawa
TEL: 22 783 63 20

Mróz S.A.

Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka

ul. Koźmińska 5a Borek Wlkp.
TEL: (065) 571 64 40

Masarnia tradycyjna Elimex wyroby tradycyjne

Zakład rozpoczął działalność w grudniu 1989 roku. Od roku 2009 zajmuje się produkcją tradycyjnych wędlin opartych na dawnych recepturach. Polecamy wiejskie specjały: kiełbasę wiejską, kabanos wiejski, pasztetową, salceson, kaszankę oraz tradycyjne wędzonki. W czerwcu

UL.KOŚCIUSZKI 45A TRZEBINIA
TEL: 602 685 560

ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO DRĄG S.C.

Zakład na rynku istnieje 20 lat. Specjalizuje się w wyrobach tradycyjnych produkowanych z polskiego mięsa. Posiadamy własną ubojnię. Nasze wyroby są wędzone w tradycyjnych wędzarniach na drzewo. Oferujemy tradycyjne wyroby, na szczególna uwagę zasługuje kiełbasa swojska i

Góra Motyczna 96a Żyraków
TEL: 14 676 81 74

Wolas Sp. z o.o. Zakłady mięsne

Jeleśnia leży u stóp najwyższych gór Beskidu Żywieckiego - Pilska, Babiej Góry oraz Romanki i Rysianki. Większość terenu, na którym mieszczą się nasze zakłady pokrywają lasy świerkowe, bukowe i jodłowe. Ze wsi, która leży w cieniu Pilska, ani jedna ścieżka nie prowadzi

ul.Suska 40 Jeleśnia
TEL: 33 863 66 89

INTESMAK ZPHU

Firma INTESMAK powstała w 1993r zajmuje się produkcją oraz dystrybucją mrożonych i chłodzonych wyrobów kulinarnych i gastronomicznych. Surowce używane do produkcji pochodzą tylko i włącznie z polskiej hodowli. Tradycyjna receptura (bez przyrostu masy i konserwantów)

Dygasińskiego 29 Zgierz
TEL: 42 719 01 77

Zakład mięsny Mrotek Alojzy

Historia zakładu to ok. 50 lat.Właściciel zakładu rozpoczął naukę w PSS Społem w Wyrzysku,którą ukończył zdobywając tytuł czeladnika a następnie mistrza rzeźnictwa i wędliniarstwa. Największym osiągnięciem była unikatowa produkcja pasztetu WYRZYSKIEGO który

Gromadno 9 Falmierowo
TEL: (67) 286 32 31

Zakład Mięsny Konarczak Spółka Jawna

Zakład Mięsny Konarczak to firma z wieloletnią tradycją. Powstała w 1990 roku jako Rzeźnictwo – Wędliniarstwo Zofia i Józek Konarczak. Od początku siedziba znajdowała się w Pogorzeli. Początki historii firmy to mała masarnia, która dzięki wytrwałości i

Gostyńska 5 Pogorzela
TEL: 65 573 41 60